Betonski izdelki
Betonski izdelki
Izdelujemo več vrst betonskih blokov, opažnih zidakov in vogalnikov. Vsi naši izdelki so skladni z EN standardi in imajo CE znak in Izjavo o skladnosti.
Preberi več
Dimniški elementi
Dimniški elementi
Izdelujemo dimniške plašče iz betona in glinoporja, kateri predstavljajo temeljno konstrukcijo dimnika in s tem zagotavljajo stabilnost dimniškega sistema.
Preberi več
Transportni betoni
Transportni betoni
Proizvajamo transportne certificirane betone marke MB 10-30 (100-300) in jih dostavljamo in črpamo z lastnimi vozili. Delovni radij črpalke z roko je 25 m.
Preberi več
Betonski izdelki Cementni izdelki Rojec Izdelujemo več vrst betonskih blokov, opažnih zidakov in voglanikov. Vsi naši izdelki so skladni z EN standardi in imajo CE znak in Izjavo o skladnosti. Več..
Dimniški elementi Cementni izdelki Rojec Izdelujemo dimniške plašče iz betona in glinoporja, kateri predstavljajo temeljno konstrukcijo dimnika in s tem zagotavljajo stabilnost dimiškega sistema. Več..
Transportni betoni Cementni izdelki Rojec Proizvajamo transportne certificirane betone in jih dostavljamo in črpamo z lastnimi vozili. Delovni radij črpalke z roko je 25 m, beton pa dostavljamo...Več..